Edin Dzeko Beşiktaş - Beşiktaş'a dünya yıldızı! Dzeko transferinde en güçlü aday ... - Geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken, 5 de asist yaptı.

Edin Dzeko Beşiktaş - Beşiktaş'a dünya yıldızı! Dzeko transferinde en güçlü aday ... - Geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken, 5 de asist yaptı.. Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko, sezonu süper lig ve ziraat türkiye kupası şampiyonu olarak tamamlayan beşiktaş'a çok yakın. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Şu an için somut bir şey yok. Yeni teknik yönetici jose mourinho'nun düşünmediği 35 yaşındaki. Geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken, 5 de asist yaptı.

Tecrübeli golcünün geliş nedeni henüz bilinmezken instagram hesabından. Beşiktaş'ın teklif sunduğu edin dzeko dudak uçuklatacak rakam i̇stedi ! Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun bosnalı golcü futbolcu edin dzeko'yu istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Fanatik'in haberine göre, roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan edin dzeko'nun menajeri mirsad türkcan, dün i̇stanbul'a gelip.

Son dakika transfer haberi - Edin Dzeko Muhteşem Lig ...
Son dakika transfer haberi - Edin Dzeko Muhteşem Lig ... from i2.milimaj.com
Beşiktaş, edin dzeko için devrede! Beşiktaş'ın golcü listesinin başlarında olan roma'nın yıldız futbolcusu edin dzeko'da belirsizlik hakim. Teknik direktör sergen yalçın ile yeni sözleşme konusunda i̇talyan gazeteci gianluca di marzio, beşiktaş'ın adı sık sık fenerbahçe ile de anılan edin dzeko ile. Vincent aboubakar'ın ayrılığı sonrası forvet arayışına giren beşiktaş'ın roma'nın boşnak golcüsü edin dzeko'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko, sezonu süper lig ve ziraat türkiye kupası şampiyonu olarak tamamlayan beşiktaş'a çok yakın. Siyah beyazlıların roma ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan boşnak golcüyü kadrosuna katmak istediği bildirildi. Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin dzeko için kesenin ağzını açtı. Roma, 2015 yılında kiraladığı edin dzeko'yu 2016 yılında bonservisiyle kadrosuna kattı.

Fanatik'in haberine göre, roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan edin dzeko'nun menajeri mirsad türkcan, dün i̇stanbul'a gelip.

Beşiktaş, şampiyonlar ligi'nde oynayacak bir kulüp. Beşiktaş'ın teklif sunduğu edin dzeko dudak uçuklatacak rakam i̇stedi ! Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko, sezonu süper lig ve ziraat türkiye kupası şampiyonu olarak tamamlayan beşiktaş'a çok yakın. Cenk tosun ve vincent aboubakar'ın gidişinin ardından forvet transferi için beşiktaş yönetimi 35 yaşındaki futbolcunun menajerine 2 yıllık sözleşme teklif etti. Vincent aboubakar'ın ayrılığı sonrası forvet arayışına giren beşiktaş'ın roma'nın boşnak golcüsü edin dzeko'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. İtalyan sky sports, beşiktaş 'ın edin dzeko ile ilgilendiğini öne sürdü. Son daki̇ka edin dzeko beşiktaş i̇le masaya oturacak transfer haberleri 2021. Beşiktaş, edin dzeko transferi için bastırıyor. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de. Dzeko, beşiktaş forması giymek istiyor. Beşiktaş'ın golcü listesinin başlarında olan roma'nın yıldız futbolcusu edin dzeko'da belirsizlik hakim. Beşiktaş'ın gündemine giren son oyuncu roma'da forma giyen bosna hersekli edin dzeko oldu. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı.

Beşiktaş, edin dzeko için devrede! Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin dzeko için kesenin ağzını açtı. İtalyan sky sports, beşiktaş 'ın edin dzeko ile ilgilendiğini öne sürdü. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Son dakika beşiktaş transfer haberleri ve edin dzeko beşiktaş transferi hakkında tüm detaylar haberimizde… edin dzeko, 17 mart 1986 tarihinde dünyaya gelmiş ve 35 yaşındadır.

Ezeli rakiplerin Edin Dzeko savaşı! - Spor Haberleri
Ezeli rakiplerin Edin Dzeko savaşı! - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Şampiyonlar ligi'nde ses getirmek için kadrosuna dünyaca ünlü bir golcü kazandırmaya çalışan beşiktaş, son olarak gündemine edin dzeko'yu aldı. Beşiktaş, edin dzeko için devrede! Santrfor arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın roma'nın bosnalı golcüsü edin dzeko ile temas halinde olduğu iddia edilmişti. Beşiktaş, şampiyonlar ligi'nde oynayacak bir kulüp. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de. Son daki̇ka edin dzeko beşiktaş i̇le masaya oturacak transfer haberleri 2021. Dzeko'nun kiralanması yönünde teknik direktör di francesco'nun kararına göre hareket edilecek. Edin dzeko beşiktaş aramanızda 100 şarki bulduk mp3 indirme mobil sitemizde sizi edin dzeko dzeko signing:

Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, edin dzeko transferiyle ilgili bilgi verdi.

Serdar sarıdağ quot menajerler edin dzeko 39 yu beşiktaş 39 a önerdi quot a spor. Geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken, 5 de asist yaptı. Vincent aboubakar'ın ayrılığı sonrası forvet arayışına giren beşiktaş'ın roma'nın boşnak golcüsü edin dzeko'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Roma, 2015 yılında kiraladığı edin dzeko'yu 2016 yılında bonservisiyle kadrosuna kattı. Yeni teknik yönetici jose mourinho'nun düşünmediği 35 yaşındaki. Herkese selam ben ahmet suçatı bugünkü videomuzda beşiktaş ın transfer haberleri ni , transfer haberleri 2021 derledim. Beşiktaş'ın golcü listesinin başlarında olan roma'nın yıldız futbolcusu edin dzeko'da belirsizlik hakim. Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Beşiktaş, şampiyonlar ligi'nde oynayacak bir kulüp. Dzeko'nun kiralanması yönünde teknik direktör di francesco'nun kararına göre hareket edilecek. Fanatik'in haberine göre, roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan edin dzeko'nun menajeri mirsad türkcan, dün i̇stanbul'a gelip. Beşiktaş'ın gündemine giren son oyuncu roma'da forma giyen bosna hersekli edin dzeko oldu. Siyah beyazlıların roma ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan boşnak golcüyü kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken, 5 de asist yaptı. Tatilini türkiye'de marmaris'te sürdüren boşnak yıldızla ilgili roma'lı idarecilerle temasa geçen siyah. Son dakika beşiktaş transfer haberleri ve edin dzeko beşiktaş transferi hakkında tüm detaylar haberimizde… edin dzeko, 17 mart 1986 tarihinde dünyaya gelmiş ve 35 yaşındadır. Cenk tosun ve vincent aboubakar'ın gidişinin ardından forvet transferi için beşiktaş yönetimi 35 yaşındaki futbolcunun menajerine 2 yıllık sözleşme teklif etti. Şu an için somut bir şey yok.

Edin Dzeko sürprizi!
Edin Dzeko sürprizi! from imgs.stargazete.com
Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin dzeko için kesenin ağzını açtı. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de. Süper lig'de şampiyon olan beşiktaş'ta vincent abobuakar'ın başka bir takımla anlaşmasından sonra gol yollarında edin dzeko transferi gündemde. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Edin dzeko beşiktaş aramanızda 100 şarki bulduk mp3 indirme mobil sitemizde sizi edin dzeko dzeko signing: Roma, 2015 yılında kiraladığı edin dzeko'yu 2016 yılında bonservisiyle kadrosuna kattı. Beşiktaş'ın gündemine giren son oyuncu roma'da forma giyen bosna hersekli edin dzeko oldu. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor.

Beşiktaş, edin dzeko transferi için bastırıyor.

Transferde ismi fenerbahçe ve beşiktaş ile anılan bosna hersekli 35 yaşındaki golcü futbolcu edin dzeko, i̇stanbul'a geldi. Fanatik'in haberine göre, roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan edin dzeko'nun menajeri mirsad türkcan, dün i̇stanbul'a gelip. Serdar sarıdağ quot menajerler edin dzeko 39 yu beşiktaş 39 a önerdi quot a spor. Şu an için somut bir şey yok. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. .ünlü bir golcü kazandırmaya çalışan beşiktaş, son olarak gündemine edin dzeko'yu aldı. Beşiktaş, edin dzeko için devrede! Beşiktaş, edin dzeko transferi için bastırıyor. Son daki̇ka edin dzeko beşiktaş i̇le masaya oturacak transfer haberleri 2021. Cenk tosun ve vincent aboubakar'ın gidişinin ardından forvet transferi için beşiktaş yönetimi 35 yaşındaki futbolcunun menajerine 2 yıllık sözleşme teklif etti. Süper lig'de şampiyon olan beşiktaş'ta vincent abobuakar'ın başka bir takımla anlaşmasından sonra gol yollarında edin dzeko transferi gündemde. Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko, sezonu süper lig ve ziraat türkiye kupası şampiyonu olarak tamamlayan beşiktaş'a çok yakın. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, edin dzeko transferiyle ilgili bilgi verdi.

Beşiktaş'ın gündemine giren son oyuncu roma'da forma giyen bosna hersekli edin dzeko oldu edin dzeko. Çizme deviyle 1 yıllık daha kontratı bulunan 1,93'lük golcünün, aynı maaşı karşılaması.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook